NOVI DUCATO COMBI IN PANORAMA

GLAVNE FUNKCIJE

Vašemu zaupanju se že več kot 40 let zahvaljujemo z zanesljivostjo, predanostjo in več kot 10.000 razpoložljivimi različicami. Vaše naloge postanejo naše, ne glede na to, ali prevažate tovor ali ljudi oziroma imate posebne potrebe.

UDOBJE

Ponudba sedežev je posodobljena in zagotavlja večje udobje in sodoben videz z uporabo tkanin v črni in sivi barvi. Izboljšano udobje zahvaljujoč novi obliki sedežne blazine in uporabi pene. Vključuje možnosti za žametno oblazinjenje in ogrevane sedeže.

VSESTRANSKOST

Funkciji Wide range in Flex floor vam omogočata, da notranji prostor uredite z različnimi konfiguracijami, vse zahvaljujoč drsnim sedežem nameščenim na tirih. Tako lahko svojim potnikom zagotovite prostor za maksimalno udobje.

ENA NALOGA, EN MOTOR

Do 13 pogonskih sistemov z 2 različnima homologacijama, 4 različnimi močmi in 2 menjalnikoma (samodejnim in ročnim). Zasnovani posebej za potrebe lahkih gospodarskih vozil.

VISOKA UČINKOVITOST VISOKA VZDRŽLJIVOST VISOKA RAVEN UDOBJA
Popolnoma nov motor, ki prekomerno porabo in emisije zmanjšuje z optimizirano maso. Izdelan z industrijsko zasnovo za dolgo vzdržljivost in vrhunsko zanesljivost. Zmanjšana raven hrupa in večja prožnost navora z 9-stopenjskim menjalnikom.

ZANESLJIVI MOTORJI MULTIJET3

Z učinkovito porabo goriva in nizkimi emisijami, da boste lahko prišli kamor koli.

Ročni menjalnik 120 MultiJet3
  140 MultiJet3
  160 MultiJet3 Power
  180 MultiJet3 Power
Samodejni menjalnik 140 MultiJet3 z 9-stopenjskim menjalnikom
  160 MultiJet3 z 9-stopenjskim menjalnikom
  180 MultiJet3 z 9-stopenjskim menjalnikom

Mere

Ponudba modela Ducato Combi in Panorama vam prinaša dovolj prostora za vaše potrebe zaradi edinstvenih konfiguracij, ki vam zagotavljajo potrebno nosilnost, tovorno prostornino za tovor in dolžino tovora za opravljanje dela.

   Ducato Combi  Ducato Panorama
Število sedežev  5/6 – 8/9  8/9
 Sedeži  Sedeži v 2. in 3. vrsti: nastavljivi in odstranljivi  Posamezni zadnji sedeži v visoki ravni žametnega oblazinjenja v sivi barvi.
 Prostornina tovornega prostora (m3)  Od 1.7 do 11,5  Od 1,6 do 2,5

VRHUNSKO UDOBJE

Udobje, tehnologija in užitek v vožnji z vami, ne glede na to, kako dolgo bo vaša pot.

PRILAGOJEN ZA VAŠO NALOGO

Novi Ducato Combi in Panorama ponuja več kot 10.000 možnosti prilagoditve, zato bo kos vsaki nalogi vašega podjetja.

NOVI MOTORJI MULTIJET3

Najvišja zmogljivost, izjemna zanesljivost ter manjša poraba goriva in nižje emisije CO2 po zaslugi nove generacije motorjev, ki so zasnovani posebej za lahka gospodarska vozila.

PRVO LAHKO GOSPODARSKO VOZILO Z AVTONOMNO VOŽNJO

Druga stopnja avtonomne vožnje prvič prihaja v razred lahkih gospodarskih vozil. Novi Ducato Combi in Panorama lahko avtonomno pospešuje, zavira, ponovno zažene motor in ostaja na voznem pasu ter tako postaja vaš zanesljiv sovoznik.