Ducato Furgon

Ducato Furgon

Za ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca

V posebni ponudbi vozil iz zaloge prejmete Fiat Pro bonus v višini 2.000 EUR z DDV in brezplačno 4-letno jamstvo CarGarantie (4 leta ali 200.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej), ter dodatni popust v višini 1.500 EUR z DDV v primeru nakupa vozila s FIAT PROFESSIONAL Financiranjem pri Summit Leasing Slovenija. Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih vozil Fiat Professional. Pridržujemo si pravico do sprememb.

BOLJŠE DELO ZA VOLANOM

Vsaka podrobnost pri novem modelu Ducato je zasnovana za kar najudobnejše delo za volanom. Sistem vstopanja in zagona brez ključa vam omogoča, da delo cel dan opravljate s ključi v žepu. Sistem EPB klasično ročno zavoro nadomešča z eno tipko. Žarometi s tehnologijo Full LED povečajo vidljivost. Zložljivo mizico »Eat & Work« lahko uporabljate za namestitev prenosnega računalnika za delo ali kot mizo za malico.

ODKRIJTE VEČ

NOVI MOTORJI MULTIJET3

Ponudba motorjev MultiJet3 za novi model Ducato omogoča široko izbiro za lažje delo pri vsaki nalogi. Na voljo je široka ponudba motorjev z močjo 88 kW (120 KM), 103 kW (140 KM), 118 kW (160 KM) in 132 kW (180 KM)), ki so na voljo z ročnim in samodejnim menjalnikom. Vsi motorji imajo nižje ravni hrupa in manjšo maso ter ponujajo najnižjo porabo goriva v razredu.

ODKRIJTE VEČ

POVEZAN Z VAŠIM DELOM

Povezljivost za gospodarska vozila še nikoli ni bila tako pomembna. Novi Ducato ponuja najboljši informacijsko-razvedrilni sistem v razredu skupaj  z najnovejšimi tehnologijami povezljivosti, ki izboljšujejo učinkovitost vozila in voznega parka.

ODKRIJTE VEČ

PRVO LAHKO GOSPODARSKO VOZILO Z AVTONOMNO VOŽNJO

Po zaslugi popolnoma prenovljene električne arhitekture in elektronskega servokrmiljenja so inovativne varnostne funkcije temelj ponudbe novega modela Ducato, saj s sistemom Fiat Co-Driver zagotavljajo varnejše delovno okolje in brezskrbno vozno izkušnjo. Druga stopnja avtonomne vožnje pomeni, da je Ducato opremljen z več naprednimi sistemi za pomoč voznikom (ADAS), ki lahko prevzamejo nadzor nad krmiljenjem, pospeševanjem in zaviranjem v različnih razmerah.

ODKRIJTE VEČ