Mopar®

DOBRODOŠLI V MOPAR®

MOPAR® je priznana blagovna znamka v svetu avtomobilizma, ki si svojim strankam prizadeva ponuditi le najboljše izdelke in storitve. Mopar® strokovnjaki smo uradni servisni partnerji za vozila znamke Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Fiat Professional, Chrysler, Dodge in Abarth. Vaš avtomobil najbolje poznamo in vam zato že od leta 1937 nudimo najkakovostnejše servisne storitve ter originalne nadomestne dele za vaš avtomobil. Za vašo brezskrbno vožnjo skrbimo z jamstvom kakovosti in ugodnim rednim vzdrževanjem. Varnost skozi celo leto vam zagotavljamo s strokovnostjo in zanesljivostjo. Zaupajte izkušnjam in pripeljite svoje vozilo na pooblaščen servis ter se pridružite milijonom zadovoljnih voznic in voznikov po vsem svetu. Varno in udobno vožnjo vam želi ekipa Mopar®!  

MOPAR® ZGODOVINA

Ime Mopar® se je porodilo pri znamki Chrysler leta 1920 kot besedna zveza “Motor” in “Parts”. Uradno rojstvo znamke je namesto leta 1937: Mopar® se začne kot proizvajalec rezervnih delov in originalnih delov modelov znamke Chrysler. Blagovna znamka se je začela razvijati v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so ameriški športni avtomobili pridobili mednarodno slavo zaradi doseženih rezultatov na posameznih tekmovanjih. Takrat je Crhysler Corporation izdelal športne modele Dodge in Plymouth, Mopar® je za ta modela lansiral linijo posebej izdelanih nadomestnih delov za vozila, namenjena svetu dirk. Tako se je rodil Mopar® Performance Parts, specializiran za proizvodnjo nadomestnih delov za maksimalno učinkovitost dirkalnih avtomobilov. V vseh teh letih je Mopar® postal sinonim za “mišične avtomobile”, kategorijo, ki vključuje večino avtomobilov, ki so se na prelomu 70-ih let aktivno udeleževali športnih tekmovanji. Od takrat je Mopar® usmerjen k zadovoljevanju svojih strank, z optimiziranjem zmogljivosti in voznih lastnosti avtomobilov, ki jih vsak dan vozijo. Danes Mopar® pokriva tudi tehnično pomoč in dejavnosti za podporo strankam, s čimer daje svoje izkušnje na voljo vsem, ki izberejo avtomobile skupine Fiat Chrysler Automobiles.  

MOPAR® FCA

Znamke FCA Italy S.p.A – FCA je mednarodna avtomobilska skupina, ki združuje blagovne znamke Fiat, Alfa Romeo, Lancia Fiat Professional in Abarth. Podjetje je razširilo svojo globalno prisotnost zahvaljujoč partnerstvu s Chrysler Group LLC, katerega paleta izdelkov vključuje vozila znamk Chrysler, Jeep®, Dodge, Ram in SRT. Skupina je dopolnjena s podjetji Teksid in Comau, ki spadajo v sektor sestavnih delov vozil in proizvodnih sistemov. FCA ima eno od najbolj inovativnih in naprednih tehnoloških znanj na trgu in tako predstavlja močno multinacionalno podjetje z uravnoteženo in raznovrstno prisotnostjo na različnih področjih sveta.