Nadomestni deli

Originalni nadomestni deli

Originalni nadomestni deli zagotavljajo zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za brezskrbno vožnjo. Nastali so namreč na popolnoma enak način kot deli, ki se uporabljajo pri prvi vgradnji. Slednjim so povsem identični tudi glede števila preizkusov, opravljenih med izdelavo in obnavljanjem. Uporaba originalnih nadomestnih delov pripomore, da se zmogljivosti vozila sčasoma ne poslabšajo.

Eno izmed najpomembnejših pravil za skrbno vzdrževanje vozila je torej uporaba originalnih nadomestnih delov Fiat Professional. Prepoznali jih boste po značilni embalaži, na voljo pa so izključno pri pooblaščeni servisni mreži Fiat Professional.

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov Fiat Professional jamčijo vrhunski strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo. Njena uporaba pa zagotavlja hitro in učinkovito storitev.

Pooblaščena servisna mreža Fiat Professional uporablja originalne nadomestne dele in originalne obnovljene nadomestne dele Fiat Professional.

Obnovljeni originalni nadomestni deli

Gre za originalne nadomestne dele, ki so že bili v uporabi, a so bili vrnjeni Fiatu Professional, kjer so jih popolnoma obnovili in poskrbeli, da so po kakovosti in zanesljivosti popolnoma enaki novim originalnim nadomestnim delom.

Obnovljeni originalni nadomestni deli Fiat Professional: - omogočajo lastnikom vozil Fiat Professional, da kupijo nadomestne mehanske sklope (motor, menjalnik, itd.) po posebno ugodnih cenah; - prispevajo k varovanju okolja, saj se s tem povečuje število delov, odstranjenih iz vozil, ki se lahko ponovno uporabijo.

Garancija originalnih nadomestnih in obnovljenih originalnih nadomestnih delov velja 36 mesecev, pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži. V nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.