Fiat Professional na pohištvenem sejmu “Salone del Mobile.Milano” 2019

Fiat Professional na pohištvenem sejmu “Salone del Mobile.Milano” 2019

Znamka Fiat Professional se na milanskem pohištvenem sejmu “Salone del Mobile.Milano” predstavlja z modeloma Ducato in Talento, predstavnikoma široke, celovite palete rešitev za strokovnjake z vseh področij in s posebno, za to priložnost prilagojeno ponudbo.

 

Sejem pohištva “Salone del Mobile.Milano”, ki slovi kot laboratorij idej in inovacij, je odprl vrata svojim obiskovalcem.  Na sejmu, ki bo trajal do 14. aprila, v skladu s tematiko sejma, to je pohištva in oblikovalskih predmetov, razstavlja tudi Fiat Professional.

 

“Salone del Mobile.Milano” je najpomembnejši dogodek za proizvajalce stanovanjske opreme. Prisotnost znamke Fiat Professional omogoča stičišče za poklice, kjer se združijo specializacija in praktičnost blagovne znamke ter domišljija in izkušnje notranjih oblikovalcev. Fiat Professional tako znova dokazuje, da je najboljši partner v svetu proizvodne dejavnosti, saj ima na voljo celovito in vsestransko paleto vozil, ki lahko ponudijo rešitev za vse vrste prevozov.

 

V središču pozornosti sta Ducato, prodajna uspešnica znamke Fiat Professional in nesporni vodja na evropskem trgu, ki bo pozornost obiskovalcev pritegnil s posebej prilagojenimi karoserijami, zasnovanimi v skladu s tematiko sejma, ter Talento. Štirje od teh vsestranskih in prostornih vozil bodo 11. aprila, na dan združenja italijanske industrije Confindustri, tudi na voljo za prevoze.