Fiat Professional na sejmu Düsseldorf Caravan Salon 2018

Fiat Professional na sejmu Düsseldorf Caravan Salon 2018

  • Začel se je največji svetovni dogodek za rekreacijska vozila – za panogo, ki rast beleži na vseh trgih.
  • Vse oči bodo uprte v vozilo Ducato, najbolje prodajani model znamke Fiat Professional, ki je popolna osnova za avtodome za vse navdušence nad rekreacijskimi vozili in ima vodilni položaj na trgu – danes so trije od štirih avtodomov, prodanih v Evropi, izdelani na osnovi modela Ducato.
  • Razstavljene bodo štiri osnove za avtodom Ducato – dve šasiji s kabino in dve ločeni kabini, postavljeni z zadnjim delom druga proti drugi – za predstavitev številnih rešitev, ki jih ta model omogoča.
  • V zadnjih desetih letih je 500.000 družin izbralo vozilo na osnovi modela Ducato, ta model pa že zadnjih enajst let prejema nagrado »najboljša osnova za avtodome«.
  • Ducato ponuja največ neskončnih možnosti, kar potrjujejo številne storitve, ki so razvite v sodelovanju z znamko Mopar in zagotavljajo brezskrbno uživanje na prostem.
  • V Düsseldorfu bo predstavljen nov logotip znamke »Fiat Professional for Recreational Vehicles«, ki ga je družba Fiat Professional ustvarila za to posebno panogo.

 

Vse oči so trenutno uprte v največji sejem rekreacijskih vozil na svetu Düsseldorf Caravan Salon 2018, ki bo potekal do 2. septembra. To je ključni dogodek, na katerem bo znamka Fiat Professional sodelovala s svojim najbolje prodajanim modelom Ducato, ki je popolna osnova za avtodome za navdušence nad rekreacijskimi vozili in ima vodilni položaj na trgu v Evropi. Poleg avtodomov na osnovi šasije modela Ducato bodo obiskovalci nemškega dogodka na razstavnem prostoru znamke Fiat Professional lahko občudovali štiri vozila Ducato – dve šasiji s kabino in dve ločeni kabini, postavljeni z zadnjim delom druga proti drugi –, ki predstavljajo le majhen primer številnih rešitev tega modela. Strokovnjaki v tej panogi v letu 2018 pričakujejo več kot 120.000 novih registracij, kar je približno 10 odstotkov več v primerjavi s prejšnjim letom. Povpraševanje na vseh trgih je vsako leto večje, saj se je v štirih letih prodaja povečala za približno 50 odstotkov.
Vse več navdušencev avtodomov ne dojema samo kot praktično rešitev, temveč – še pomembneje – kot izraz svojih osebnih življenjskih slogov, ki jih uresničujejo stran od obljudenih poti. To so ljudje v ozadju uspeha legendarnega modela Fiat Professional, ki je na dogodku v Nemčiji že enajstič prejel zaželeno nagrado. Še enkrat več so bralci znane nemške revije Promobil model Ducato izbrali kot »najboljšo osnovo za avtodome«, s čimer je utrdil svoj vodilni položaj v panogi avtodomov.
Družba Fiat Professional si močno prizadeva nenehno razvijati najbolje prodajano osnovo za avtodom v Evropi – danes so trije od štirih avtodomov, prodanih v Evropi, izdelani na osnovi modela Ducato – in tudi razvijati vedno naprednejše storitve, ki zagotavljajo stalno skrb za stranke. Tako lahko po zaslugi strokovnjakov te blagovne znamke obiskovalci sejma Caravan Salon 2018 občudujejo široko paleto rešitev, zasnovanih za zagotavljanje brezskrbnosti strank, ki skupaj z odličnim izdelkom zagotavljajo, da je Fiat Professional »vodilni ponudnik neskončnih možnosti«.
Treba je tudi omeniti, da bo družba Fiat Professional na sejmu v Düsseldorfu predstavila znamko »Fiat Professional for Recreational Vehicles«, ki kupce nagovarja z usklajenim imenom, jasno opredeljeno identiteto, posebnim logotipom in značilnim trženjem. Seveda je vse to skladno z glavno blagovno znamko, ki že od začetka izraža izrazito specializacijo in predanost panogi rekreacijskih vozil.