Najboljši Ducato vseh časov prihaja v prodajne salone Fiat Professional

Najboljši Ducato vseh časov prihaja v prodajne salone Fiat Professional

Prodajna uspešnica Fiat Professional, ki je že peto leto zapored številka ena v Evropi po prodaji v dvanajstih različnih državah in je paradni model v svetu rekreacijskih vozil, se ponaša s posodobljenimi vsebinami in tehnologijo, kar še utrjuje njegov vodilni položaj, strankam pa ponuja optimalni odgovor za vse poklicne potrebe. Ducato m.l. 2020, ki ga je že mogoče naročiti pri pooblaščenih trgovcih z vozili Fiat Professional, je prvi, ki je opremljen z novimi dizelskimi pogonskimi sklopi in motorji na zemeljski plin z emisijskim standardom Euro 6d-TEMP. Novi motorji z največjo močjo od 89 do 134 kW (120 do 180 KM) so še bolj zmogljivi in okolju prijazni ter prinašajo prednosti tako za užitek v vožnji kot okolje. Opremljeni so z EcoPack, ki z uporabo funkcije Start&Stop, inteligentnega alternatorja, elektronsko krmiljene črpalke za gorivo in načina “Eco” zagotavlja prihranek pri energiji in gorivu v korist skupnih stroškov lastništva. Glede pogonskih sklopov in prenosa moči bo kmalu na voljo tudi 9-stopenjski samodejni menjalnik “9Speed”: najboljši menjalnik v razredu, ki bo omogočal užitek v vožnji za volanom in optimalni izkoristek pogonskega momenta. Pri najzmogljivejšem motorju s 134 kW (180 KM) bo imel rekordnih 450 Nm navora.

Ducato m.l. 2020 je tudi najboljši Ducato doslej, kar se tiče naprednih varnostnih sistemov, ki med drugim vključujejo sistem za spremljanje mrtvih kotov (BSA), opozorilo na prečni promet za vozilom (RCP) za zaznavanje vozil, ki prihajajo s strani pri vzvratnem manevriranju in sistem zaviranja v sili (FBC), ki je več kot dobrodošel v izrednih situacijah. Model ponuja tudi najboljše s področja informativno-razvedrilnega sistema, z novim 7-palčnim zaslonom na dotik znamke Mopar®, ki vključuje predpripravo za Apple CarPlay in je združljiv z Android AutoTM.

Mopar pa ponuja tudi celo vrsto integriranih rešitev, storitev in dodatkov, ki uporabnikom omogočajo, da uživa v brezskrbni vožnji in ga obvarujejo pred nepredvidenimi težavami.