NOVA PALETA VOZIL FIAT PROFESSIONAL. ZA PET BREZSKRBNIH LET.

NOVA PALETA VOZIL FIAT PROFESSIONAL. ZA PET BREZSKRBNIH LET.

Vozila iz palete Fiat Professional so nepogrešljiv partner na poti do uspeha, saj se vedno znova izkazujejo z gospodarnostjo, varnostjo in funkcionalnostjo. Poganjajo jih izjemno vzdržljivi in učinkoviti motorji, ki slovijo po najboljšem razmerju med zmogljivostjo in porabo.

Lahka dostavna vozila Fiat Professional so odslej na slovenskem trgu opremljena tudi s storitvijo Fiat Professional 5 Plus.  Gre za zagotovilo o kakovosti lahkih dostavnih vozil Fiat Professional, saj priča o zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Fiat Professional 5 Plus prejmejo kupci brezplačno ob nakupu novega lahkega dostavnega vozila Fiat Professional, omogoča pa brezskrbno uporabo vozila tudi po izteku 2-letne splošne garancije, vse do 5. leta starosti ali do skupno 120.000 prevoženih kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej). Fiat Professional 5 Plus prinaša številne prednosti, ki poskrbijo, da na kilometre, prevožene z lahkim dostavnim vozilom Fiat Professional, ostanejo izključno prijetni spomini:

  • prihranek pri vzdrževanju vozila, saj ste zavarovani pred nepredvidenimi stroški popravil;
  • vzdrževanje vozila v pooblaščeni servisni mreži s strokovno usposobljenim kadrom ter uporaba originalnih nadomestnih delov, kar še dodatno podaljšuje življenjsko dobo vozila in skrbi za maksimalno zmogljivost;
  • številne ugodnosti storitve Asistenca Fiat Professional, ki zagotavlja 24-urno pomoč doma in na cesti;
  • dodana vrednost pri nadaljnji prodaji vozila, saj je storitev Fiat Professional 5 Plus prenosljiva.

S storitvijo Fiat Professional 5 Plus lastniku ostane le ena skrb – redno vzdrževanje lahkega dostavnega vozila Fiat Professional.

Vozila Fiat Professional so sedaj še dostopnejša, saj so na voljo po odličnih cenah, z ugodnim finančnim leasingom ter s 6-mesečnim odlogom DDV za pravne osebe*:

Fiorino je na voljo že od 9.990 EUR oz. od 99 EUR mesečno, Doblo Cargo že za 11.210 EUR oz. od 119 EUR mesečno, Fullback že od 24.490 EUR oz. od 259 EUR mesečno ter Ducato že za 19.790 EUR oz. od 199 EUR mesečno.

*6-mesečni odlog DDV, minimalni polog 10%, trajanje od 12 do 72 mesecev. Akcija velja za pravne osebe ob financiranju preko Summit Leasing Slovenija d.o.o. V primeru ustrezne bonitete stranke, Summit Leasing Slovenija d.o.o. stranki nudi zamik plačila DDV za 6. mesecev. Summit Leasing Slovenija d.o.o. si pridržuje pravico odkloniti financiranje, če stranka ne ustreza kriterijem za odobritev financiranja. Izračun obroka temelji na osnovi trenutnega indeksa obresti: 12 – mesečni euribor. Če je euribor manjši od 0, se šteje, da je 0. Dokončen izračun je odvisen od bonitetne ocene.