Novo podaljšano jamstvo za lahka dostavna vozila Fiat Professional

Novo podaljšano jamstvo za lahka dostavna vozila Fiat Professional

  • Podjetje Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je z januarjem uvedlo brezplačno podaljšano jamstvo za lahka dostavna vozila iz programa Fiat Professional.
  • Produkt CarGarantie, ki je za stranke brezplačen, vključuje dodatni dve leti jamstva ali 200.000 prevoženih kilometrov.

Kupci vozil znamke Fiat Professional bodo odslej na svojih poteh še bolj brezskrbni, saj za vsa lahka dostavna vozila Fiat Professional po izteku 2-letne tovarniške garancije uvajamo novo, podaljšano jamstvo. Vozila bodo tako še nadaljnji dve leti ali do 200.000 km zavarovana pred neprijetnimi dogodki in s tem povezanimi stroški, ki lahko nastanejo na vozilu.

Varnost in brezskrbnost uporabnikov naših vozil sta za nas zelo pomembni, zato podaljšano jamstvo ne predstavlja zgolj zavarovanja pred nepričakovanimi stroški, ampak postaja pomemben instrument za zagotavljanje zadovoljstva in zvestobe strank. 

Lahka dostavna vozila Fiat Professional od letošnjega leta serijsko vključujejo podaljšano jamstvo CarGarantie 4 leta ali 200.000 km (velja pogoj, ki nastopi prej), kar voznikom omogoča še dodatno brezskrbnost pri vožnji z modeli Fiat Doblo, Fiat Scudo in Fiat Ducato.

Vsestranski in modularno zasnovan Doblo, ki se lahko popolnoma prilagodi potrebam uporabnikov, ponuja različne konfiguracije sedežev in notranjosti, kar zagotavlja največje udobje med vožnjo in praktičen prevoz najrazličnejših predmetov.

Večnamenski, prostoren in okreten Scudo ponuja vse za varno in udobno poslovno pot. Različne konfiguracije sedežev in volanskega obroča ter položaj za vožnjo, ki je podoben kot v avtomobilu, omogočajo udobje tudi na dolgih vožnjah.

Ducato je zaradi svojih vrhunskih zmogljivosti in možnosti predelav postal in ostaja vodilno lahko dostavno vozilo v Evropi. Zaradi bogate ponudbe različic, enostavnega upravljanja, praktično oblikovane notranjosti, motorjev in naprednih varnostnih funkcij, je Fiat Ducato že več kot 40 let zanesljiv partner številnim obrtnikom in podjetnikom.

Verjamemo, da bo serijsko vključeno podaljšano jamstvo še povečalo zaupanje kupcev v kakovost vozil Fiat Professional. Jamstvo CarGarantie, ki velja po vsej Evropi, omogoča, da se bodo lahko še bolj sproščeno in zaupljivo podali na pot, saj so lahko popolnoma prepričani, da so njihova vozila varno zaščitena tudi po preteku prvotne 2-letne garancijske dobe.