Ducato Šasija s kabino

Ducato Šasija s kabino

Od 20.328 EUR (brez DDV)*

Fiat Professional Ducato Šasija s kabino je lahko vaš od 20.328 EUR (brez DDV)*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Professional Ducato Šasija s kabino 35H 2.2 Multijet 104 kW (140 KM) L2H1 Base in ne vključuje DDV. Ob nakupu vozila FIAT PROFESSIONAL Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR z DDV, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

BOLJŠE DELO ZA VOLANOM

Vsaka podrobnost pri novem modelu Ducato Šasija s kabino je zasnovana za kar najudobnejše delo za volanom. Sistem vstopanja in zagona brez ključa vam omogoča, da delo cel dan opravljate s ključi v žepu. Sistem EPB klasično ročno zavoro nadomešča z eno tipko. Žarometi s tehnologijo Full LED povečajo vidljivost. Zložljivo mizico »Eat & Work« lahko uporabljate za namestitev prenosnega računalnika za delo ali kot mizo za malico.

ODKRIJTE VEČ

NOVI MOTORJI MULTIJET3

Ponudba motorjev MultiJet3 za novi model Ducato Šasija s kabino omogoča široko izbiro za lažje delo pri vsaki nalogi. Na voljo je široka ponudba motorjev z močjo 88 kW (120 KM), 103 kW (140 KM), 118 kW (160 KM) in 132 kW (180 KM)), ki so na voljo z ročnim in samodejnim menjalnikom. Vsi motorji imajo nižje ravni hrupa in manjšo maso ter ponujajo najnižjo porabo goriva v razredu.

ODKRIJTE VEČ

POVEZAN Z VAŠIM DELOM

Povezljivost za gospodarska vozila še nikoli
ni bila tako pomembna. Novi Ducato Šasija s kabino
ponuja najboljši informacijsko-razvedrilni sistem v razredu skupaj z najnovejšimi tehnologijami povezljivosti, ki izboljšujejo učinkovitost vozila in voznega parka.

ODKRIJTE VEČ

PRVO LAHKO GOSPODARSKO VOZILO Z AVTONOMNO VOŽNJO

Po zaslugi popolnoma prenovljene električne arhitekture in elektronskega servokrmiljenja so inovativne varnostne funkcije temelj ponudbe novega modela Ducato Šasija s kabino, saj s sistemom Fiat Co-Driver zagotavljajo varnejše delovno okolje in brezskrbno vozno izkušnjo. Druga stopnja avtonomne vožnje pomeni, da je Ducato Šasija s kabino opremljen z več naprednimi sistemi za pomoč voznikom (ADAS), ki lahko prevzamejo nadzor nad krmiljenjem, pospeševanjem in zaviranjem v različnih razmerah.

ODKRIJTE VEČ