Ducato Furgon

Udobje v vozilu

Primernost za vsako nalogo ni le ideja, to je način delovanja znamke Fiat Professional, novi Ducato pa vam je pripravljen priskočiti na pomoč ne glede na to, s čim se ukvarjate. Odkrijte nove funkcije in načine, kako vam lahko pomagajo pri vsakodnevnem delu.

SISTEM VSTOPA IN ZAGONA BREZ KLJUČA

S sistemom vstopanja brez ključa (Keyless Entry) lahko preprosto odklenete/zaklenete vsa vrata potniške kabine in tovornega prostora pri novem modelu Ducato, ne da bi morali uporabiti ključ. S sistemom zagona brez ključa (Keyless Go) lahko zaženete in izklopite motor, ne da bi uporabili ključ. Za podporo pri posebnih nalogah lahko vrata zaklenete in odklenete pri delujočem motorju.

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Nova električna parkirna zavora zagotavlja večje udobje pri vsakodnevni uporabi. Voznik lahko mehanizem za zadrževanje vozila na mestu aktivira s stikalom na armaturni plošči. S posebno nastavitvijo na zaslonu instrumentne plošče je mogoče samodejno omogočiti to funkcijo.

ZLOŽLJIVA MIZICA »EAT & WORK«

Ducato je zasnovan kot popoln pomočnik za voznika in sovoznika med delovnim časom in odmori, zato je opremljen s sprednjo mizico, na katero lahko položite prenosni računalnik, tablični računalnik in pladenj s hrano. Mizico je mogoče obrniti proti potnikom za največje udobje, na zadnjem delu pa so držala za pijačo in reže za shranjevanje.

ŽAROMETI S TEHNOLOGIJO FULL LED

Novi visokozmogljivi žarometi s tehnologijo Full LED so del nove vrhunske ponudbe zunanjih luči. Sestavljajo jih nove dnevne luči LED s »svetlobnim žarkom«, ki prinašajo izpopolnjen družinski občutek in izrazitejši slog, dolge in kratke luči LED ter smernika LED z drsnim učinkom.

ELEKTRONSKO SERVOKRMILJENJE

Novo elektronsko servokrmiljenje nadomešča hidravlični sistem in je del serijske opreme v celotni ponudbi. Zaradi tehnologije napajanja, ki silo na volanu prilagodi glede na hitrost vozila, novi sistem poveča natančnost krmiljenja in zagotavlja veliko večji užitek v vožnji z manjšim naporom obračanja volana pri parkiranju, hkrati pa tudi zmanjšuje porabo goriva in znižuje emisije CO2.

BREZŽIČNI POLNILNIK TELEFONA

Izboljšana povezljivost in večje udobje v vozilu omogočata, da pametni telefon položite na varno in trdno mesto na armaturni plošči ter ga polnite.

230-VOLTNA ELEKTRIČNA VTIČNICA

Omogoča preprosto polnjenje električnih naprav, kot so prenosni računalniki, baterije za električna orodja, tablični računalniki, pametni telefoni in druge naprave z majhno močjo do 150 vatov.

OGREVANJE VETROBRANSKEGA STEKLA

Hitrejše odmrzovanje in odrositev vetrobranskega stekla tudi v zelo hladnih razmerah.

NASTAVLJIVO PNEVMATSKO VZMETENJE

Ponuja funkcijo samoizravnavanja in možnost znižanja nakladalnega praga, ko je vozilo parkirano, z aktiviranjem stikal na armaturni plošči. Vozilo je vedno uravnoteženo neodvisno od porazdelitve tovora.

Sedite za volan

Raziščite notranjost.

SISTEM ZA ODKLOP AKUMULATORJA

Za daljša obdobja neuporabe vozila je v dodatni opremi na voljo sistem za odklop akumulatorja.

NOVI SEDEŽI

Ponudba sedežev je posodobljena za zagotavljanje večjega udobja in sodobnejšega videza z uporabo tkanin v črnem in sivem odtenku. Nova oblika sedala in uporaba pene zagotavljata izboljšano udobje.

SREDINSKI DEL

Obsega novo sredinsko nadzorno ploščo, vhod USB in 12-voltno vtičnico, komplet za kadilce ali držalo za pijačo/telefon.

PREZRAČEVALNE ŠOBE V SATINIRANEM KROMU ALI SJAJNO ČRNI BARVI

Priročna nastavitev porazdelitve toka zraka, ki je na voljo v sijajno črni barvi (serijska oprema) ali satiniranem kromu (dodatna oprema).

USNJEN VOLANSKI OBROČ

Udobnejša in privlačnejša oblika volanskega obroča ter nove tipke na prečkah in za njim. Volan je oblečen v usnje, z okrasnimi obrobami v satiniranem kromu in tipkami v sijajno črni barvi.

POPOLNOMA DIGITALNA POTNIŠKA KABINA

7-palčni digitalni barvni zaslon TFT ter stranska digitalna merilnika vrtljajev motorja in količine goriva. Sredinski zaslon prikazuje celoten nabor nastavitev in informacij o vozilu ter omogoča prilagajanje vsem potrebam voznika.

POTNIŠKA KABINA S 3,5-PALČNIM ZASLONOM TFT

Novi Ducato je serijsko opremljen s širšima in jasnejšima merilnikoma hitrosti in vrtljajev motorja, novima digitalnima merilnikoma temperature goriva in vode z devetimi lučkami LED ter sredinskim 3,5-palčnim digitalnim črno-belim zaslonom TFT.

UCONNECT RADIO Z 10-PALČNIM ZASLONOM

Uconnect Radio z 10-palčnim zaslonom je novi informacijsko-razvedrilni sistem najvišjega razreda z barvnim zaslonom na dotik, ki temelji na tehnologiji operacijskega sistema Android. Ponuja celoten vmesnik, ki je podoben pametnemu telefonu, in prepoznavanje govora v naravnem jeziku. Navigacija je na voljo z brezžičnim projiciranjem iz aplikacije CarPlay/Android Auto ali v zemljevidih 3D TomTom.

UCONNECT RADIO S 7-PALČNIM ZASLONOM

Uconnect Radio s 7-palčnim zaslonom je novi informacijsko-razvedrilni sistem srednjega razreda z barvnim zaslonom na dotik, ki temelji na tehnologiji operacijskega sistema Android. Ponuja celoten vmesnik, ki je podoben pametnemu telefonu, in navigacijo z brezžičnim projiciranjem iz aplikacije CarPlay/Android Auto.

UCONNECT RADIO S 5-PALČNIM ZASLONOM

Uconnect Radio s 5-palčnim zaslonom je novi informacijsko-razvedrilni sistem osnovnega razreda s sredinskim barvnim zaslonom, ki vključuje ključne funkcije, kot sta pretakanje glasbe prek tehnologije Bluetooth in napredni glasovni pomočnik za interakcijo z mobilnim telefonom (Siri in Google Assistant), ter izboljšano uporabniško izkušnjo.

PRESTAVNA ROČICA

Prestavna ročica pri ročnem in samodejnem menjalniku je prenovljena ter je na voljo tudi z usnjenim spodnjim delom ohišja.

OBLOGA VRAT

Popolnoma prenovljena notranjost vrat je zdaj popolnoma prekrita. Zagotavlja večjo trpežnost in več prostora po zaslugi štirih odprtin različnih velikosti, ki so postavljene na različnih mestih.

SAMODEJNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava ima novo obliko s širokim sredinskim zaslonom, ki prikazuje nastavitev temperature zraka, porazdelitev zraka in hitrost prezračevanja. Sistem ponuja sedemsmerno porazdelitev in novo funkcijo »Max A/C« za večjo učinkovitost hlajenja.

BREZŽIČNI POLNILNIK TELEFONA

Pametni telefon lahko odložite na varno in trdno mesto na armaturni plošči ter ga napolnite. Polnilnik je nameščen v odprtini pod klimatsko napravo pri različicah s samodejno klimatsko napravo ali na sredinskem delu novega sredinskega držala za pijačo pri različicah z ročno klimatsko napravo.

Glavne funkcije

Vašemu zaupanju se že več kot 40 let zahvaljujemo z zanesljivostjo, predanostjo in več kot 10.000 razpoložljivimi različicami. Vaše naloge postanejo naše, ne glede na to, ali prevažate tovor ali ljudi oziroma imate posebne potrebe.

PROSTORNINA TOVORNEGA PROSTORA

Izjemna vsestranskost in prostornina tovornega prostora do 17 m3 omogočata varen prevoz velikega tovora.

NAJBOLJŠA NOSILNOST V RAZREDU

Zagotavlja najboljšo nosilnost v razredu. Je edino vozilo s pogonom na sprednji kolesi, ki omogoča nosilnost 2,2 tone.

UČINKOVITOST NAKLADALNE RAMPE

Najboljše razmerje med notranjo in zunanjo dolžino v razredu vam omogoča prevažanje enakega tovora z večjo kompaktnostjo, boljšo okretnostjo in lažjim manevriranjem – vse to zaradi zunanjih mer.

KVADRATNA OBLIKA TOVORNEGA PROSTORA

Popolna osnova za vse različice Ducato vam omogoča boljšo razporeditev tovora v notranjosti ali večjo prilagodljivost predelave.

NIZEK NAKLADALNI PRAG

Poenostavlja in zagotavlja bolj ergonomski prevoz za lažje vsakodnevno natovarjanje in raztovarjanje.

ENA NALOGA, EN MOTOR

Do 13 pogonskih sistemov z 2 različnima homologacijama, 4 različnimi močmi in 2 menjalnikoma (samodejnim in ročnim). Zasnovani posebej za potrebe lahkih gospodarskih vozil.

Mere

Ponudba modela Ducato vam prinaša dovolj prostora za vaše potrebe zaradi edinstvenih konfiguracij, ki vam zagotavljajo potrebno nosilnost, tovorno prostornino za tovor in dolžino tovora za opravljanje dela.

Ducato Furgon Ducato Furgon: zastekljen/polzastekljen Ducato Šasija s kabino Ducato Combi in Panorama
Zunanja dolžina (mm) Od 4.963 do 6.363 Od 4.963 do 6.363 Od 4.963 do 5.998 5.413
Zunanja višina (mm) Od 2.254 do 2.779 Od 2.254 do 2.779 Od 2.254 do 2.534 Od 2.524 do 2.539
Tovorna prostornina (m3) Od 8 do 17 Od 8 do 17 Od 5,5 do 10,5 7,1
Tovorni prostor: največja dolžina (mm) Od 2.670 do 4.070 Od 2.670 do 4.070 Od 1.480 do 2.515 2.159
Tovorni prostor: največja višina (mm) Od 1.662 do 2.172 Od 1.662 do 2.172 Od 1.662 do 1.932 1.788
Tovorni prostor: širina zadnjih vrat (mm) 1.562 1.562 1.562 1.562
Tovorni prostor: širina stranskih drsnih vrat (mm) Od 1.075 do 1.250 Od 1.075 do 1.250 Od 1.075 do 1.250 Od 1.075 do 1.250
Tovorni prostor: višina nakladalnega praga pri praznem vozilu (mm) 535 535 535 535
Tovorni prostor: PPT (kg) Od 2.800 do 4.250 Od 3.300 do 4.250 Od 3.300 do 3.500 Od 3.300 do 3.500

PRVO LAHKO GOSPODARSKO VOZILO Z AVTONOMNO VOŽNJO

Druga stopnja avtonomne vožnje prvič prihaja v razred lahkih gospodarskih vozil. Novi Ducato lahko avtonomno pospešuje, zavira, ponovno zažene motor in ostaja na voznem pasu ter tako postaja vaš zanesljiv sovoznik.

NOVI MOTORJI MULTIJET3

Najvišja zmogljivost, izjemna zanesljivost ter manjša poraba goriva in nižje emisije CO2 po zaslugi nove generacije motorjev, ki so zasnovani posebej za lahka gospodarska vozila.

NAJVEČJA UČINKOVITOST TOVORA V RAZREDU

Najboljši partner pri delu z nosilnostjo do 2,2 tone in prostornino tovornega prostora do 17 m3.

PRILAGOJEN ZA VAŠO NALOGO

Novi Ducato ponuja več kot 10.000 možnosti prilagoditve, zato bo kos vsaki nalogi vašega podjetja.