NOVI SCUDO

NOVI SCUDO

Za ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca

V posebni ponudbi vozil iz zaloge prejmete Fiat Pro bonus v višini 1.500 EUR z DDV in brezplačno 4-letno jamstvo CarGarantie (4 leta ali 200.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej), ter dodatni popust v višini 1.500 EUR z DDV v primeru nakupa vozila s FIAT PROFESSIONAL Financiranjem pri Summit Leasing Slovenija. Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih vozil Fiat Professional. Pridržujemo si pravico do sprememb.

Popoln užitek v vožnji

Novi Scudo je večnamensko, prostorno in okretno gospodarsko vozilo, ki ponuja vse, kar potrebujete za katero koli poslovno pot. Poleg tega različne konfiguracije sedežev in volanskega obroča ter položaj za vožnjo, ki je podoben kot v avtomobilu, zagotavljajo največje udobje tudi na dolgih vožnjah.

ODKRIJTE VEČ

Dve poti, en cilj

Električni motor modela Scudo zagotavlja novo in brezkompromisno raven zmogljivosti. Poleg tega lahko glede na potrebe svojega dela izbirate med dvema različnima baterijama s kapaciteto 50 ali 75 kWh.
Kar zadeva dizelske motorje, je na voljo 1,5-litrska različica s 75 kW (100 KM) in 88 kW (120 KM).

ODKRIJTE VEČ

E-Scudo

Svoje poslovanje zaupajte brezkompromisnemu električnemu pogonu. Novi E-Scudo se lahko zanese na najboljšo ponudbo motorjev na trgu lahkih gospodarskih vozila kategorije D (D-LCV), ki omogočajo največji doseg do 330 km*, najvišjo hitrost 130 km/h, krajši čas polnjenja in brez emisij CO2. Naj vas preseneti nova mirnejša, odzivnejša vožnja, ki vam omogoča prosto premikanje tudi na območjih v bližini prometnih ulic in mestnih središč. Izberite baterijo, ki najbolj ustreza vašemu poslovanju, in skrajšajte čas za polnjenje: do 100 kWh s polnjenjem na enosmerni tok. Ob vsem tem se vam ni treba odreči prostornosti. Novi E-Scudo zagotavlja enako nosilnost kot različica z motorjem z notranjim zgorevanjem: do 1,2 tone.

* Baterija s kapaciteto 75 kWh pri kombinirani vožnji po ciklu WLTP.

ODKRIJTE VEČ

Varnost in pomoč pri vožnji

14 naprav za aktivno in pasivno varnost

Novi Fiat Professional Scudo ponuja ekosistem tehnologij, ki vozniku pomagajo, da je vsaka vožnja kar najbolj varna.

ODKRIJTE VEČ

Scudo s sodobno tehnologijo

Novi Fiat Professional Scudo se ponaša z novimi tehnologijami povezljivosti in informacijsko-razvedrilnega sistema, ki so bistvene za boljše spopadanje s sodobnimi izzivi vašega dela.

ODKRIJTE VEČ